Geslaagden bij Van de Looy

Home / Nieuws  / Geslaagden bij Van de Looy
geslaagden gezel schilder van de looy 2023

Op 12 juli 2023 hebben drie collega’s hun diploma voor de vakopleiding van Schildersvakopleiding Nuenen in ontvangst mogen nemen. Een prestatie waar we trots op zijn!

Drie geslaagden

 

Sven en Jesse zijn geslaagd voor niveau 2 en mogen zich nu aspirant Gezel Schilder noemen. Zij gaan volgend jaar allebei van start met de niveau 3-opleiding tot Gezel Schilder. Teun heeft zijn diploma tot Gezel Schilder gehaald en heeft daarmee de vakopleiding afgerond. Volgend jaar pakt hij nieuwe studies op om zich nog verder te ontwikkelen.

Voor Teun hadden de docenten nog een verrassing in petto. Hij won namelijk de award voor Topper van het Jaar ­čą│ Een kroon op zijn werk en een geweldige beloning voor zijn talent en gedrevenheid.

Jeugd opleiden tot schilder

 

Uiteraard zijn we bij Van de Looy meer dan trots op ‘onze’ jongens. Onze leermeesters en wij zelf kijken ieder jaar weer uit naar dit mooie moment, omdat het ons bewust maakt hoe belangrijk het is om de jeugd op te leiden. Zij hebben immers de toekomst. Ook volgend schooljaar stromen er weer twee nieuwe talenten in die onder begeleiding van onze leermeesters het vak gaan leren.

Meer weten over onze opleidingsmogelijkheden? Bel ons op 040-2532 750 of mail naar info@vandelooy.nl.