Heropening vernieuwde Intensive Care en verpleegafdeling CWZ Nijmegen

Home / Nieuws  / Heropening vernieuwde Intensive Care en verpleegafdeling CWZ Nijmegen

Donderdag 7 september is de vernieuwde Intensive Care-afdeling van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen officieel geopend. In opdracht van Cornelissen aannemingsbedrijf voerde Van de Looy diverse werkzaamheden uit op zowel de verpleegafdeling als de IC. In dit artikel lees je er meer over.

Muren opfleuren

Allereerst hebben we de wanden voorzien van glasvliesbehang en afgewerkt met Sigma Pearl Clean. Om de ruimte op te fleuren en een gastvrije sfeer te creëren, brachten fotobehang aan op verschillende muren. Het ontwerp, gemaakt door Gloed uit Nijmegen, brengt de natuur naar binnen en zorgt dat patiënten zich zo comfortabel mogelijk voelen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.

Daarnaast hebben we de deuren, kozijnen, koven en geveltimmerwerk geschilderd, zodat alles er als nieuw uitzag. Ook zijn de vensterbanken gewrapt door Reijntjes Interproject B.V.

Samenwerking

In dit project werkten alle afdelingen van Van de Looy samen. Van de Looy Glas+ plaatste diverse nieuwe ruiten. Van de Looy Beton- & Vloerenbedrijf heeft de technische ruimte van de IC voorzien van een coating. Hiervoor is de snel uithardende Sikafloor EPOXY-coating aangebracht, in combinatie met Sikafloor-54 Booster.

We kijken terug op een bijzonder project! Hieronder vind je enkele foto’s van de nieuwe afdelingen.