VACATURE: CALCULATOR / WERKVOORBEREIDER

Home / Vacatures  / VACATURE: CALCULATOR / WERKVOORBEREIDER
Team Van de Looy Schildersbedrijf

Vind jij het leuk om projecten van het begin tot de oplevering te begeleiden? En voel je je thuis in de wereld van schilders en glaszetters? Dan verwelkomen we je graag als de nieuwe Calculator / Werkvoorbereider bij Van de Looy in Veldhoven.

Wat ga je doen?

Als Calculator en Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de volledige bedrijfsvoering van ons schilders- en glaszettersbedrijf. Daarbij krijg je hulp van ervaren collega’s. Je belangrijkste taken zijn:

  • Projecten vanaf het begin tot en met de oplevering calculeren en begeleiden
  • Aansturen van de werkvoorbereiding
  • Projectteams voorzien van de juiste informatie om projecten uit te voeren

Wat breng je mee?

Uiteraard is opleiding belangrijk, maar bij Van de Looy staan motivatie en drive om samen aan de slag te gaan voorop. Jij bent:

  • Gewend om op hbo-niveau te denken en te werken
  • Accuraat en stressbestendig
  • Enthousiast in de samenwerking met collega’s
  • Goed in het aansturen van het team
  • Bereid om als het nodig is ook buiten werktijden bereikbaar te zijn

Wat krijg je van ons?

De functie van Calculator / Werkvoorbereider is functie van minimaal 24 tot 40 uur. Onze werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Verder bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden en krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard werk je in een gezellig team van enthousiaste collega’s binnen een jong en energiek bedrijf.

Wie is Van de Looy?

Van de Looy is een familiebedrijf dat al ruim 65 jaar bestaat. Onze basis ligt in schilderen en glaszetten, in de ruimste zin van het woord. Wij staan voor heldere afspraken en een vlotte en prettige samenwerking. Duurzame kwaliteit, vakmanschap en innovatie zijn de begrippen die hierbij thuishoren. We blijven continu onze grenzen verleggen, onze specialismen uitbreiden en onze werkwijzen vernieuwen. Onze meerwaarde? De nauwe, resultaatgerichte samenwerking met onze partners.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Mark of Erwin via info@vandelooy.nl. Bij vragen kun je ons altijd even bellen op 040 253 27 50.

Bekijk hier ook onze andere vacatures.