Home / MVO

mvo

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op diverse fronten geven we invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). We leiden jonge mensen op tot schilder, ondersteunen goede doelen en gebruiken duurzaam materiaal.

Duurzaam, groen en sociaal

Op verschillende fronten geeft Schildersbedrijf Van de Looy invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij staan midden in de maatschappij en willen een duurzaam, groen en sociaal bedrijf zijn. Zo ondersteunen we verschillende maatschappelijke initiatieven, gebruiken we duurzame en verantwoorde materialen en gaan we energieverspilling tegen, onder meer door lean-principes toe te passen. Continu kijken we waar verbetering mogelijk is. Zodat we niet alleen onszelf, maar ook de wereld om ons heen een stukje beter maken.

OnderhoudNL Opleidingen

Als schildersbedrijf hebben wij een groot hart voor de toekomst van ons mooie vak. En voor de toekomst van jonge mensen. Daarom zetten wij ons in voor kwalitatief goede, moderne en praktijkgerichte vakopleidingen. Dit doen we als onderdeel van het bestuur van OnderhoudNL Opleidingen en als erkend leerbedrijf. Ieder jaar nemen wij jonge mensen aan die het schilders- en onderhoudsvak willen leren. Zij krijgen alle begeleiding die ze nodig hebben, plus een garantie op een baan in ons bedrijf.

Playing for Success Eindhoven

Als partner steunen wij Playing for Success bij PSV in Eindhoven. Dit is een groot landelijk project voor kinderen en jongeren bij wie het even niet zo lekker gaat op school. In een inspirerende omgeving (het Philips Stadion) doen ze positieve leerervaringen op, zodat ze in zichzelf gaan geloven en ontdekken dat leren wel leuk kan zijn. Schildersbedrijf Van de Looy vindt het belangrijk om deze kinderen een steuntje in de rug te geven en bij te dragen aan hun ontwikkelkansen.

Ronald McDonald Huis Veldhoven

Bij ons om de hoek, naast het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven, staat het Ronald McDonald Huis. Hier kunnen families op een prettige manier dicht bij elkaar zijn als hun kind zorg nodig heeft en in het ziekhuis ligt. Schildersbedrijf van de Looy draagt Ronald McDonaldhuis een warm hart toe en steunt het huis financieel.