Home / Specialisten in schilderwerk en totaalonderhoud

Wie zijn wij

Specialisten in schilderwerk en totaalonderhoud

Wat zestig jaar geleden ontstond als een schildersbedrijf, is uitgegroeid tot een specialist in planmatig totaalonderhoud, resultaatgericht samenwerken (RGS) en renovatiewerkzaamheden.

Vastgoedonderhoud in brede zin: dat is het domein van Van de Looy. Of het nu gaat om schilderwerk, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud van gevelelementen, gevelreiniging, houtrotreparatie of een combinatie hiervan. Onze vakmensen zorgen ervoor dat je vastgoed altijd in optimale staat verkeert.

De Plus in ons logo

Een bedrijf dat groot en vernieuwend denkt. Dat is Schildersbedrijf Van de Looy. De + in ons logo is door onze partners in te vullen. Wat de wens is gaan wij samen realiseren! Werk je met ons samen, dan krijg je professionals over de vloer. Vakmensen die helder communiceren, werken met de nieuwste onderhouds- en renovatiemethodes en materialen en bereid zijn om net die stap extra te zetten. En die de deur pas achter zich dichttrekken als je 100% tevreden bent. Uiteraard stellen we daarbij alles in het werk om de werkzaamheden voor zowel de opdrachtgever als bewoners, medewerkers en bezoekers zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Ook voor dagelijks onderhoud

Heb je onverwachte schade? Dan is een snelle reparatie een must. Ook hiervoor schakel je Van de Looy in. De allround specialisten van onze serviceafdeling helpen je snel en adequaat vooruit.