Vacature: allround coater en betonreparateur

Home / Geen categorie  / Vacature: allround coater en betonreparateur
allround coater en betonreparateur vacature

Heb jij ervaring met betonreparatie en het aanbrengen van vloercoatings? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Van de Looy beton- en vloerenbedrijf uit Veldhoven is op zoek naar een allround coater en betonreparateur. In deze functie ga je aan de slag met afwisselende klussen in de regio Eindhoven. De ene dag coat je een vloer in een appartementencomplex, de volgende dag maak je de betonvloer van een parkeergarage waterdicht. Daarbij ga je veelal zelfstandig op pad.

Wat breng je mee?

Uiteraard is vakmanschap belangrijk, maar bij Van de Looy staan motivatie en drive om samen aan de slag te gaan voorop. We kijken daarom niet zozeer naar opleiding, maar vooral naar je inzet en ervaring. Verder heb je:

  • Verantwoordelijkheidsgevoel voor de kwaliteit van je werk
  • Een representatieve uitstraling
  • Een vriendelijke en klantgerichte instelling
  • Genoeg ervaring om zelfstandig te werken
  • Een rijbewijs B

Wat krijg je van ons?

De functie is fulltime (37,5 uur). Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 en 17.00 uur. Je salaris is afhankelijk van je ervaring. Verder bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden en krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen.

Wie is Van de Looy?

Van de Looy is een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat. Wij staan voor heldere afspraken en een vlotte en prettige samenwerking. Duurzame kwaliteit, vakmanschap en innovatie zijn de begrippen die hierbij thuishoren. We blijven continu onze grenzen verleggen, onze specialismen uitbreiden en onze werkwijzen vernieuwen. Onze meerwaarde? De nauwe, resultaatgerichte samenwerking met onze partners.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Neem contact op met Bas Brink via 06 83440453 of bas@vandelooy.nl.