Nieuw bedrijf Van de Looy: Beton & Vloeren

Home / Nieuws  / Nieuw bedrijf Van de Looy: Beton & Vloeren
logo beton vloeren

Van de Looy heeft goed nieuws: begin maart hebben we onze dienstverlening uitgebreid met een nieuw bedrijf. Namens Van de Looy Beton- & Vloerenbedrijf + staan we voor je klaar bij opdrachten rondom diverse soorten vloeren en betonrenovatie voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Extra disciplines

Met de toevoeging van de disciplines betonreparatie en vloeren, wil Van de Looy opdrachtgevers nog beter van dienst zijn. In combinatie met de specialismen in wandbekleding, schilderwerk en glas, kunnen we u als klant een steeds completer pakket aanbieden rondom nieuwbouw en renovatie.

Nieuw gezicht

Bas Brink neemt de dagelijkse leiding van Van de Looy Beton- & Vloerenbedrijf + op zich. Hij stelt zich aan u voor:

“Ik ben Bas Brink, 48 jaar en sinds kort eigenaar van deze nieuwe bv. Met ruim 27 jaar ervaring in de betonreparatie en kunststofvloeren, kent de branche geen geheimen meer voor mij. Na jaren in loondienst heb ik de knoop doorgehakt om als ondernemer verder te gaan. Ik kijk ernaar uit om dit bedrijf, samen met Erwin en Mark, tot een succes te maken.”

Korte lijnen

Uiteraard zijn de drie bedrijven onderling nauw aan elkaar verbonden. Omdat we in hetzelfde pand op bedrijventerrein De Run in Veldhoven zitten, zijn de lijnen kort. Vanwege de vele raakvlakken tussen de specialismen, is de kans groot dat u ons vaak samen gaat tegenkomen.

Service met een +

Wij kijken ernaar uit om Van de Looy nog beter op de kaart zetten als totaalaanbieder rondom bouw en renovatie. De service blijft voor alle bedrijven zoals u die van ons gewend bent: flexibel, proactief en vernieuwend. Door mee te denken over uw project, komen we samen tot het beste resultaat. Dat is de ‘plus’ in ons logo.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit nieuwe bedrijf of wilt u een opdracht bij ons neerleggen? Bel ons op 040-2532 750 of mail naar info@vandelooy.nl. Kennismaken met Bas? Bel 06 83 44 04 53 of mail hem op bas@vandelooy.nl.