Geslaagden bij Van de Looy

Home / Stage lopen  / Geslaagden bij Van de Looy
stagiair glaszetter

Van de Looy verwelkomt graag stagiairs om hen het mooie vak van schilder en glaszetter te leren. Ook de afgelopen periode mochten we weer twee talenten begeleiden. Met succes, want deze week namen ze allebei hun diploma in ontvangst. 

Bij Van de Looy Glas was dat Lars. Dinsdag 12 juli ontving hij zijn diploma van het Sondervick College in Veldhoven. Collega Rob Werkhoven had de eer om het spreekwoordelijke papiertje te overhandigen. We bedanken stagebegeleider Léon Berkers voor de goede begeleiding!

Gelukkig hoeven we Lars nog niet uit te zwaaien. Vanaf september start hij namelijk bij ons met zijn BBL-opleiding.

stagiair glaszetter

Bij Schildersbedrijf Van de Looy leerden we Teun Engelen de kneepjes van het schildersvak. Deze talentvolle collega mocht op 13 juli zijn diploma van de Schildersvakopleiding Nuenen in ontvangst nemen. Leermeester Sander van de Broek (foto links) en directeur Mark van de Graaf (foto rechts) waren erbij om hem te feliciteren.

In september begint Teun met zijn vervolgopleiding bij Nimeto Utrecht. Wij wensen hem alvast veel succes!

schildersvakschool stagiair    stagiair schilder

Ook stage lopen bij Van de Looy? Neem contact met ons op.