VieCuri MC en Schildersbedrijf van de Looy sluiten overeenkomst

Home / Geen categorie  / VieCuri MC en Schildersbedrijf van de Looy sluiten overeenkomst
erwin bovens en ge lemmen tekenen onderhoudscontract viecuri

Op donderdag 10 maart 2022 hebben VieCuri Medisch Centrum en Schildersbedrijf Van de Looy een nieuwe overeenkomst afgesloten voor het prestatiegerichte onderhoud van de ziekenhuizen in Venlo en Venray. De komende jaren gaat Van de Looy het onderhoud van de buitengevels uitvoeren.

Ge Lemmen, strategisch inkoper bij VieCuri: “Samen met Van de Looy hebben we bepaald op welk niveau wij de kwaliteit van de buitengevels willen houden. Zij gaan ervoor zorgen dat we dat niveau de komende jaren op elk moment halen. Wat daarbij voor ons heel prettig is, is dat Van de Looy ons budgetzekerheid biedt. Door eerst de werkzaamheden te inventariseren en dit met ons te overleggen, weten we altijd waar we qua kosten aan toe zijn.”

Erwin Bovens, directeur van Schildersbedrijf Van de Looy: “We zijn blij om de duurzame relatie die we hadden met VieCuri MC voort te zetten. De komende jaren ligt onze focus op het uitvoeren van beheersbaar onderhoud dat aansluit op de prestatie-indicatoren van VieCuri. Zo blijven de ziekenhuizen in de best mogelijke staat.”

Meer weten over de onderhoudsmogelijkheden van Van de Looy? Neem contact met ons op via 040-2532750 of info@vandelooy.nl.